Over ons

OVER ONS

Schoenmode in Hengelo en Winterswijk

Meer dan 60 jaar Achterhoekse aandacht en topkwaliteit

Schoenmode Hermans in Hengelo (Gelderland) en Winterswijk heeft een deskundig team. Wij geven advies over wat de beste schoenen zijn bij ieder paar voeten, van jong tot oud. Zo heeft Schoenmode Hermans als specialist in schoenen een ruime collectie. Voor heren- en damesschoenen volgt de collectie de laatste trends, ieder seizoen opnieuw. Schoenen kopen bij Schoenmode Hermans is een beleving. U kunt er het beste even de tijd voor uittrekken, want naast schoenen kunt u bij ons terecht voor een kop koffie, cappuccino of glas thee. U gaat altijd in de ideale combinatie van mode en pasvorm naar buiten.

Modern en deskundig

Maar het houdt niet op bij de zeer grote collectie. Er staat een uiterst deskundig team voor u klaar dat u advies kan geven over wat de beste schoenen zijn bij uw voeten. Dat doen we van jong tot oud, van grote tot kleine maten. En dat allemaal volgens de laatste inzichten en met de modernste technieken.

Weten wat er speelt

We weten precies wat er in de schoenenwereld gebeurd. Ook dat is deskundigheid. Net als de kennis waarover wij en al onze medewerkers beschikken en die we continu bijspijkeren. Wij bezoeken we de beurzen om de nieuwste trends te spotten, om voorloper te zijn.

Service

Bij zoveel zorgvuldigheid, passen natuurlijk alleen tevreden klanten. Daarom is ook service een van de sleutelwoorden van Schoenmode Hermans. Met een schoen die niet 100 procent naar tevredenheid is, kunt u gewoon terugkomen. We helpen u dan direct aan de kassa. Veel zaken kunnen we ter plekke oplossen. We beschikken over diverse apparaten die de schoen zo kan aanpassen dat deze weer helemaal naar wens is.

Ons team

Wilt u weten door wie u geholpen zult worden bij een bezoek aan een van onze twee schoenenwinkels? Op deze pagina vindt u een overzicht van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar bij Schoenmode Hermans in Hengelo en Winterswijk!

2989
TEVREDEN KLANTEN
65
JAAR ACHTERHOEKSE TOPKWALITEIT
2
SCHOENENWINKELS
11
DESKUNDIGE MEDEWERKERS