0575-462547 0544-461394 info@schoenmodehermans.nl
Adres: Schoenmodehermans
Raadhuisstraat 27
7255 BL Hengelo
Routebeschrijving
2 foto's

Over Ons

Schoenmode in Hengelo en Groenlo
Meer dan 55 jaar Achterhoekse aandacht en topkwaliteit
Schoenmode Hermans in Hengelo GLD en Groenlo heeft een deskundig team en wij geven advies over wat de beste schoenen zijn bij ieder paar voeten, van jong tot oud.Als specialist in kinderschoenen heeft Schoenmode Hermans een ruimte collectie kinderschoenen. Maar ook voor heren en dames volgt de collectie de laatste trends, ieder seizoen opnieuw. Schoenen kopen bij Schoenmode Hermans is een beleving, je kunt er het beste even de tijd voor uittrekken want naast schoenen hebben wij een trein en een cadeautjes automatiek of een kauwgomballen automaat. U gaat altijd in de ideale combinatie van mode en pasvorm naar buiten.

Modern en deskundig
Maar het houdt niet op bij de zeer grote collectie. Er staat een uiterst deskundig team voor u klaar dat u advies kan geven over wat de beste schoenen zijn bij uw paar voeten. Dat doen we van jong tot oud, van grote tot kleine maten. En dat allemaal volgens de laatste inzichten en met de modernste technieken gemeten. Vooral belangrijk bij kinderschoenen, want kindervoeten zijn volop in de groei. Een goed passende schoen zorgt dat deze groei optimaal kan verlopen.

Weten wat er speelt
We weten dat het voor kinderen wel wat vraagt om een tijd lang met schoenen bezig te zijn. Daarom hebben wij personeel in dienst van verschillende leeftijden. Die weten wat het is om kinderen op hun gemak te stellen en hen goed te helpen. Ook dat is deskundigheid. Net als de kennis waarover wij en al onze medewerkers beschikken en die we continu bijspijkeren. Wij bezoeken we de beursen om de nieuwste trends te spotten, om voorloper te zijn.

Service
Bij zo veel zorgvuldigheid, passen natuurlijk alleen tevreden klanten. Daarom is ook service een van de sleutelwoorden van Schoenmode Hermans. Met een schoen die niet 100 procent naar tevredenheid is, kunt u gewoon terugkomen. We helpen u dan direct aan de kassa. Veel zaken kunnen we ter plekke oplossen. We beschikken over diverse apparaten die de schoen zo kan aanpassen dat hij weer helemaal naar wens is.

Team Hengelo: Van links naar rechts: Rudi, Jolanda, Elise, Marian, Helma, Marieke en Marjo.

Team Groenlo: Van links naar rechts: Rudi, Sophie, Annelieke, Petra en Tineke.