0575-462547 0544-461394 info@schoenmodehermans.nl
Adres: Schoenmodehermans
Raadhuisstraat 27
7255 BL Hengelo
Routebeschrijving

NieuwsMeer dan 55 jaar Achterhoekse aandacht en topkwaliteit

Schoenmode Hermans in Hengelo GLD en Groenlo heeft een deskundig team en zij geven advies over wat de beste schoenen zijn bij ieder paar voeten, van jong tot oud.Als specialist in kinderschoenen heeft Schoenmode Hermans een ruimte collectie kinderschoenen. Maar ook voor heren en dames volgt de collectie de laatste trends, ieder seizoen opnieuw. Schoenen kopen bij Schoenmode Hermans is een beleving, je kunt er het beste even de tijd voor uittrekken want naast schoenen hebben wij een trein en een cadeautjes automatiek of een kauwgomballen automaat. U gaat altijd in de ideale combinatie van mode en pasvorm naar buiten.

Modern en deskundig
Maar het houdt niet op bij de zeer grote collectie. Er staat een uiterst deskundig team voor u klaar dat u advies kan geven over wat de beste schoenen zijn bij uw paar voeten. Dat doen we van jong tot oud, van grote tot kleine maten. En dat allemaal volgens de laatste inzichten en met de modernste technieken gemeten. Vooral belangrijk bij kinderschoenen, want kindervoeten zijn volop in de groei. Een goed passende schoen zorgt dat deze groei optimaal kan verlopen.

Weten wat er speelt
We weten dat het voor kinderen wel wat vraagt om een tijd lang met schoenen bezig te zijn. Daarom hebben wij personeel in dienst van verschillende leeftijden. Die weten wat het is om kinderen op hun gemak te stellen en hen goed te helpen. Ook dat is deskundigheid. Net als de kennis waarover wij en al onze medewerkers beschikken en die we continu bijspijkeren. Wij bezoeken we de beursen om de nieuwste trends te spotten, om voorloper te zijn.

Service
Bij zo veel zorgvuldigheid, passen natuurlijk alleen tevreden klanten. Daarom is ook service een van de sleutelwoorden van Schoenmode Hermans. Met een schoen die niet 100 procent naar tevredenheid is, kunt u gewoon terugkomen. We helpen u dan direct aan de kassa. Veel zaken kunnen we ter plekke oplossen. We beschikken over diverse apparaten die de schoen zo kan aanpassen dat hij weer helemaal naar wens is.

Wij staan deze week in de lokale huis-aan-huiskrant Vizier op Bronckhorst. Hieronder leest u het interview.


"Met schoenen moet ik een klik hebben. Dat klinkt misschien gek, maar ze moeten mij iets doen. Ik kan best schoenen inkopen die niet mijn smaak zijn, maar ik weet voor welke klant ik ze inkoop. Bij Hermans Schoenmode verkopen we de betere schoenen. Mooie merken en materiaal. Met de schoenen van Xsensible maak ik mensen echt blij. Heb je een knobbeltje op je voet dan rekt de stof mee!"

Hengelo- Elise Wiendels nam samen met haar man Rudi de schoenenwinkel van haar ouders over. Zij begonnen in 1961 in Keijenborg met Hermans Schoenmode, in 1999 is de winkel verhuisd naar Hengelo.

Wat maakt ondernemen mooi?
"Geen dag is hetzelfde. De gezonde spanning wanneer je iets nieuws doet of de nieuwe collectie inkoopt. Heb ik het wel goed gedaan? Het plezier wanneer het dan lukt. Geen dag, maar ook geen voet is hetzelfde. Een schoen moet mooi zijn én passen. De vertegenwoordiger kwam langs met een paar hakken, die slipten. Ik bekeek de schoen en zei: 'Die hak is 2 milimeter te kort.' Hij pakt zijn centimeter en inderdaad, een productiefout. Ik heb oog voor schoenen."

Waarvan kennen ze je nog meer?
"Rudi en ik zijn heel dorps, we zijn graag onder de mensen. Als er kermis is komen we daar graag. Verder zijn we betrokken bij de Zwarte Markt, de Modeshows en zijn natuurlijk lid van de ondernemersvereniging. Wij leven hier!"

Wat mis je?
"Ik zou graag zien dat het oude gemeentehuis eindelijk een invulling krijgt. Als dat lukt heeft het dorp weer een hart, nu klopt het hart wel maar je ziet het niet."

Wie bewonder je?
"Reiger! Dat vind ik een superbedrijf. Ik was op de Open Dag, wat zag dat er mooi uit. Dat je dat kan ontwikkelen. Vanuit je schuur tot een internationaal bedrijf. Daar heb ik bewondering voor."

Voetencentrum Wender en Podotherapie Oost-Nederland houden regelmatig een zitting bij Schoenmode Hermans. Beide zijn gespecialiseerd op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voorkomen. De behandelaars bekijken gratis tijdens het inloopspreekuur naar uw klachten, waarvoor u zich kunt aanmelden in de winkel, en bekijken of podotherapie een oplossing voor u zouden kunnen zijn.

Informeer voor de actuele data en tijden voor de gratis screening in de winkels.

Schoenadvies is een belangrijk onderdeel bij het verminderen van uw voetproblemen.